Udbetaling af selskabskapital

Hvornår modtager jeg kapitalen? Hvad er processen?

Lasse Koltermann Estoft avatar
Skrevet af Lasse Koltermann Estoft
Opdateret over en uge siden

Vi udbetaler selskabskapital dagligt. For at modtage din tilgodehavende kapital, skal du logge ind på din bruger, og indsende kontooplysninger under din ordre. Når vi har modtaget kontooplysningerne, sender vi en e-mail til din bank, og beder dem om at bekræfte, at kontooplysningerne tilhører det selskab, som du har oprettet hos os.

Når vi har modtaget bekræftelse fra banken, sender vi din kapital til udbetaling. Du skal være opmærksom på at hele processen tager min. 3 bankdage.

Hvis kontooplysningerne ikke passer til selskabet, udbetaler vi ikke kapitalen, og du er derfor nødsaget til at få oprettet en bankkonto i selskabets CVR nr. før vi kan gøre det.

BEMÆRK at vi udelukkende udbetaler kapitalen til danske erhvervskonti.