Virksomhed som stifter
Lasse Koltermann Estoft avatar
Skrevet af Lasse Koltermann Estoft
Opdateret over en uge siden

Ved virksomhed menes der, at man stifter selskabet gennem et selskab. Det betyder, at et selskab vil eje det stiftende selskab. Dette kan være, hvis du har et holdingselskab i forvejen, og du skal oprette et underliggende selskab - i den situation skal du vælge virksomhed som stifter.

Hvis du vælger virksomhed, bliver du bedt om at udfylde CVR nr. som det første. Hvis du klikker på "Hent fra CVR", så henter vi automatisk oplysningerne fra CVR registret. Du skal derefter udfylde tegningsberettiget selv.

En tegningsberettiget person er den eller de personer, som kan underskrive på selskabets vegne. I denne situation skal du udfylde de tegningsberettiget på den virksomhed/selskab, som skal være ejer og stifter af det nye selskab.

Bemærk: Vi kun stifter med danske selskaber som stiftere.