Selskabets formål

Hvad er selskabets formål? Hvad skal jeg vælge?

Lasse Koltermann Estoft avatar
Skrevet af Lasse Koltermann Estoft
Opdateret over en uge siden

Selskabets formål er hvad selskabet skal drive med. Er det fx. et holdingselskab bruger man normalt betegnelsen "At drive virksomhed med investering i aktier og anparter", hvilket dækker over det et holdingselskab skal drive med.

I vores formular kan du vælge mellem 3 forskellige formål Standard, Holding eller Andet formål.

Standard formål har betegnelsen "At drive virksomhed med handel og service", hvilket dækker meget bredt og over de fleste virksomheds brancher.

Holding formål har betegnelsen "At drive virksomhed med investering i aktier og anparter", hvilket betyder at selskabets eneste formål er at investere i aktier og anparter, hvilket er det som et holdingselskab driver med.

Hvis du ønsker at udspecificere formålet yderligere, kan du vælge "Andet formål", hvor du selv kan definere dit formål. Det kan ofte være en god idé hvis du ønsker at afgrænse selskabet for typer af virksomheds brancher.